Extraordinar de gustoase, cu un foarte discret gust de afumat ! Am facut bulion si suc de rosii ( prima data in viata ) si trebuie sa insist sa incercati si voi. Daca vreti informatii amanuntite nu ezitati sa le cereti.
Toate rosiile pe care le vedeti ( si le veti vedea ) le-am "crescut personal". Pozele nu sunt toate facute de mine pentru ca nu sunt un mare fotograf ! Oricum mi-au fost furnizate de cei care mi-au vandut semintele.
Voi crea un menu cu rosiile pe care mi le doresc si cele pentru care am cumparat deja semintele ( circa 20 de tipuri de rosii gigant ) asa ca FITI PE FAZA.
Se cultiva exact ca rosiile clasice, cunoscute de toata lumea.
Gustul este deosebit, unele sunt mai mult sau mai putin dulci, altele au un delicat gust de afumat, cele verzi sau portocalii sunt dulce acrisoare...
Rosiile mari portocalii si negre sunt o superdelicatesa facute pe gratar, dupa carne.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Voi crea un menu cu rosiile pe care mi le doresc si cele pentru care am cumparat deja semintele ( circa 20 de tipuri de rosii gigant ) asa ca FITI PE FAZA.
Se cultiva exact ca rosiile clasice, cunoscute de toata lumea.
Gustul este deosebit, unele sunt mai mult sau mai putin dulci, altele au un delicat gust de afumat, cele verzi sau portocalii sunt dulce acrisoare...
Rosiile mari portocalii si negre sunt o superdelicatesa facute pe gratar, dupa carne.
as fi cueios de gust si daca cresc la fel ca celelalte rosii
??