Nu ai o reteta si de uscare de rosii?Cineva mi-a zis sa le tai in doua(cherry galbene-para am avut)si sa le pun pe o tava la soare,noaptea bagate la adapost!S-au innegrit ,nu am putut sa le bag la adapost,gradina este la Amara si eu stau in Slobozia!
Le tai pe jumatate, le scoti semintele si lichidul le presari sare ( cica grabeste uscarea si tine departe musculitele )apoi le pui pe o plasa ( ca cea de tantari ) inramata. Io am sprijinit rama pe niste lazi de plastic, sa stea mai sus, apoi mi-a trecut prin cap sa pun sub plasa dar pe pamant un sac de plastic negru care ar trebui sa emane caldura si de jos in sus. Chestia cu tava nu o vad o idee buna deoarece pentru a se usca rosiile au nevoie si de aer nu numa' de soare. Seara ar trebui tinute in loc fara umezeala sau undeva unde se creaza curent de aer. Cele mai indicate pentru uscare sunt rosiile ovale tip roma, san marzano, etc. Cele mici sunt prea migaloase si prea putin carnoase. Ca sa vezi, dupa ce ma dau atotstiutor confesez ca anu' asta am pus si io tot cherry ( de fapt pentru a testa cele mai dulci rosii - tomatoberry : www.google.com/search?q=tomatoberry&oe=utf-8&qscrl=1&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=it&tab=wi&biw=1600&bih=744
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
In cateva zile mai pun ceva poze.